Pergola

Våra pergolas tillverkas av italienska Pratic som fokuserar på design, funktion och hållbarhet och kan därför ge hela 5 års garanti på produkterna.
En pergola kan byggas hur stor som helst. Våra pergolas skapar det ultimata uterummet som skyddar mot alla väderslag. En pergola med öppningbart tak skyddar mot regn, vind, snö, värme och kyla. Varje pergola är unik och anpassas efter varje kunds behov. Ni skräddarsyr er pergola och väljer höjd, längd, bredd, färg, glas etc.
Bioklimatisk

Bioklimatisk


Väsentlig design och avancerad teknik är den nya gränsen för utomhusbioklimatarkitektur, utformad för att dra nytta av utomhusmiljöerna i privata hem och offentliga utrymmen under hela året. Praktiska bioklimatiska pergolor kännetecknas av speciella solskyddsblad i aluminium som kan rotera upp till 140 grader. Det är ett enkelt sätt att få de idealiska ljus- och vindförhållandena och återskapa naturlig klimat komfort inuti strukturen, som också skyddar mot regn och snö.

Aluminiumpergola

Aluminiumpergola


Elva strukturer som integreras i alla arkitektoniska miljöer av både privata hem och typiska offentliga utrymmen. Funktionalitet, komfort, skönhet och motstånd: den väsentliga designen och det breda utbudet av pergolor med PVC-duk kan lösa alla designbehov. Anpassning görs enkelt genom modularitet, sidodukar och genom inglasning, för enkel användning även när vädret inte är optimalt.

Pergolatak för inbyggnad

Pergolatak för inbyggnad


Elegant och väsentligt, Pratic solskydd är en blandning av stil, kvalitetsmaterial och innovation. På grund av sin mångsidighet kan de installeras i alla arkitektoniska sammanhang, vilket alltid garanterar högsta prestanda vad gäller funktion och motstånd. Automatiserad rörelse, LED-belysning och extrafunktioner gör vilken miljö som helst utsmyckad med Pratic-överdrag bekväm och vacker.

Tillbehör

Tillbehör


Från solskydd till uterum, med några förfinade detaljer. Tillbehör till pergolor förvandlar utomhusutrymmet genom infällbara markiser och panoramaglasväggar som skyddar det inre utrymmet, vilket skapar de bästa förutsättningarna för komfort under varje säsong.
En fördel som förstärks av Set-plattformen designad av Pratic som kan skräddarsys för att möjliggöra installation av pergolor på vilken yta som helst och säkerställa utmärkt ventilation och isoleringsprestanda.Kontakta oss

Ring eller maila för att boka ett gratis hembesök.

010-265 70 50

info@jjmarkis.se

Boka besök


Utomhus